Mit navn er Iben Rønhoff. Jeg afsluttede min uddannelse som hundefrisør i april 2022, hvorefter jeg slog dørene op til min egen salon. Jeg foretager soignering af langt de fleste hunderacer og giver gerne gode råd og vejledning til dig som hundeejer. Spørg endelig ind til alt fra pelspleje til træning, så vil jeg forsøge at hjælpe dig, så godt jeg kan. Mit egentlige ønske er blot at du og din firbenede ven får det bedste ud af hinanden.

Nogen vil måske mene, at jeg har fået evnen og værktøjerne til arbejdet med hunde ind med DNA-kodning, hvilket jeg på ingen måde kan benægte. Min mor Tanja Rønhoff, der er ejer af Rønhoffs hundepension og træningscenter, har gennem hele min opvækst lært mig om hundens adfærd og psyke, samt vigtigheden i at have et tydeligt kropssprog, så hunden ikke er i tvivl om, hvilke signaler man sender den. En viden hun har arvet efter sin far Christian Rønhoff, der i 1972 startede Danmarks dengang største hundeskole og pension. I en gammel avisartikel fra dengang udtaler min morfar følgende: ”Arbejdet med hunde er ikke et 9-15 job - det er en livsstil.” En udtalelse som jeg kun kan give ham medhold i. Det fremgik med al tydelighed at min mormor og morfar gik til opgaven med stor begejstring og energi, derfor er jeg naturligvis glad og stolt over, at jeg i samarbejde med min mor kan være med til at føre deres livsværk videre.

1

Jeg har fra barnsben trænet hunde på konkurrenceplan i diverse discipliner. I mit barndomshjem har vi alle dage haft Kleiner Münsterländere, hvilke står mit hjerte særlig nært. Ud over at træne mine egne hunde har jeg ageret som Tanjas højre hånd ved afholdelse af holdtræning. Jeg deler glædeligt ud af min viden med et ønske om at hund og fører opnår et godt samarbejde.

Eftersom arbejdet med hunde bestemt ikke ligger fjernt for mig, bestod opgaven for mit vedkommende i at finde en måde hvorpå jeg kunne kombinere min passion med et reelt arbejde. Som følge heraf opstod ideen til opstarten af en hundesalon. Tanja og jeg ønsker at kombinere en række ydelser for på den måde at skabe de bedste betingelser for vores kunder. Vi vil gerne kunne rådgive på bedst tænkelig måde, hvad end det angår træning, pasning eller pelspleje.